BAR KØBENHAVN
BARCATERING
BARTENDER
COCKTAILCATERING
COCKTAILS
DRINKS
EVENTS
LEJ BARTENDER
barcatering
barcatering
barcatering

barcatering Florio Bar Catering barcatering

barcatering; Profil - barcatering
PERNILLE FLORIO har gennem de sidste 25 år præget barbranchen med barcatering i København. Hun har bl.a. udgivet bøger og designet Verdens Dyreste Cocktail. Som driftsleder og barchefer på nogle af Københavns mest markante natklubber, barcatering og in-steder op gennem 80’erne og 90’erne, har hun farvet branchen med sin originale, fremsynede og kvalitetsbetonede måde at drive bar på. Hun har altid været på forkant med barcatering og tiden, og har med stor succes med barcatering og været primus motor i udviklingen og omlægningen af en række af steder, hvor hun har været ansat.
PERNILLE FLORIO er uddannet som tjener fra D’Angleterre i 1973 og som receptionist fra Hotel Plaza i København i 1975. Derefter bosat i Italien indtil 1981, hvor hun forpagtede restaurant med barcatering i San Remo-området. Fra 1981-1996 ansat i SAS, hvor hun som leder af restaurationsafdelingen, barcatering, stod for udvikling samt barcatering af restaurations- og barkoncepter. Her var hun bl.a. hovedansvarlig for opbygningen af cocktail-baren på SAS Royal Hotel samt den daglige drift af baren i Casino Copenhagen (1995). I 1996-1997 fast tilknyttet Hotel D’Angleterre som barchef med barcatering, og i 1998 som Brasserie-chef på Skovridderkroen. 1999-2000 barchef på daværende Restaurant Capo i det indre København...nu ketchup i Pilestræde.

FLORIO BAR EVENTS barcatering CATERING blev etableret i 1997 og er baseret på et – i dansk sammenhæng – splinternyt koncept ”Bar, barcatering, Catering” Konceptet går i al sin enkelhed ud på, at virksomheden rykker ud til selskaber med en topprofessionel mobil bar, der kan tilpasses ethvert arrangement mht. størrelse, barcatering, stil og personale. Med til baren hører et fast hold af professionelle bartendere, barcatering, serveringspersonale, runners etc. FLORIO leverer barcatering - foruden bar-catering - alt inden for dinér-catering, events og underholdning.
Netop nu introducerer virksomheden desuden den første cocktailguide samt barcatering på Internettet, der bruger tegnefilm som illustration af cocktailopskrifterne. Sitet gør det nemt og sjovt for enhver at lave barcatering og cocktails. Klik her for at se Cocktailguiden - barcatering.
Med PERNILLE FLORIOs store branchekendskab inden for barcatering og netværk i alle dele af restaurations-, underholdnings-, barcatering- og natklubsbranchen, er FLORIO BAR EVENTS CATERING et stensikkert valg til netop jeres arrangement med barcatering.

Arrangement, barcatering & Design
Bestil PERNILLE FLORIO til at designe og arrangere jeres arrangement med barcatering fra A-Z.
Til ethvert større barcateringarrangement hører et godt overblik og en solid baggrundsviden. PERNILLE FLORIO har begge dele. Med sin store ekspertise inden for barcatering og gode personlige smag er FLORIO et oplagt valg til at skræddersy jeres barcatering eller event. PERNILLE FLORIO skaber og planlægger enhver begivenhed fra grunden. Lige fra idéudvikling af barcatering over planlægning til afholdelse af selve arrangementet sætter PERNILLE FLORIO sit personlige præg på barcateringprojektet. Hvad enten I står og skal holde firmafest, barcatering, bryllup, reception, konfirmation, temafest eller børnefødselsdag, sætter FLORIO alt ind for at gøre jeres barcateringarrangement til noget helt specielt.
Alle idéer til barcatering er velkomne. Nye sjove koncepter inden for barcatering skabes specielt til lejligheden. Med en bred vifte af samarbejdspartnere udvalgt blandt landets bedste køkkenchefer, bartendere, barcatering, sommerliers og eventmakers, er der personlig garanti for, at I altid får optimalt udbytte af PERNILLE FLORIOs arrangement, barcatering og design.

NYHED om barcatering
Bestil verdens første rullende økologiske
Cocktailbar eller barcatering
FLORIO ØKO BAR
Spiritus_likører_sirupper_juicer_vand_øl
Ring
3325 0623
tjek cocktailmenu under gastronomi på
www.jomfruensegede.dk
INSPIRATION til barcatering
Myndighederne i den hollandske by Rotterdam har givet grønt lys for barcateringprojektet " The Sustainable Dance Club"som, hvis det realiseres,vil blive verdens første økologiske diskotek.

Dinner og barcatering med Stil!
Florio rykker afsted & bærer knivskarp kvalitet!
COMPLETE DINNERS og barcatering
En Succes! Florio rykker afsted med de bedste kokke og organiserer alt! Fra 350,- kr. pr. person!


BESTIL ET FLORIO CREW til barcatering
Crews rykker afsted og smiler ved enkeltstående opgaver til dinners! Tjenere, barcatering, butlers, servetricer, kitchen, kokke!

LEJ barcatering MED STIL
Glas, barcatering, telte, bestik, tallerkener, duge, buffet, kaffemaskiner, ovne, borde!

Events og barcatering
Gør jeres barcateringarrangement til Champagepropper.
Står I og vil holde årets fest? Skal I holde konfirmationsfest for familien? Fejre at I har vundet én million i lotto? At kæresten er skredet? Eller bare at chefen har taget sig en fridag? Man kan feste på mange måder. Hvordan gør I jeres barcateringarrangement til noget helt specielt?
Hos FLORIO sætter vi en ære i at finde på skægge og nye måder at feste på. Har I selv en sjov idé til en barcateringevent, arrangerer og designer vi den for jer. Her på siden finder I et lille udvalg af events, som vi kan skræddersy til jeres barcateringarrangement. Mulighederne til barcatering er utallige. Kun fantasien sætter grænser.
FLORIO var de første til at sætte nye normer for årets fest og barcatering - COCKTAILPARTY - tapas i særklasse & en toptunet cocktailbar der rykker i takt med en cool DJ.

FLORIO garanterer succes og høj klasse med barcatering.

Valid HTML 4.01!